Tv Ünitesi Nasıl Boyanır Ustasından Öğren
Tv ünitesi nasıl boyanır işin ustasından öğrenin. Zamanla eskiyen ve yıpranan mobilyalarımızı atmak yerine çok düşük maliyetlerle yenileyebiliriz. Sizde kendi evinizde mobilyalarınıza küçük dokunuşlar yaparak yepyeni bir görünüme dönüştürebilirsiniz. Yapmanız gerekenler mobilya yenileme uygulama kurallarına harfiyen uymak.
Öncelikle evinizde bir eşya ve ya bir duvar yüzeyi boyamaya karar verdikten sonra ilk olarak yapmanız gerekenler doğru ürün seçmek ve bir malzeme listesi oluşturmak olmalıdır. Kaliteli boya kullanırsanız yapacağınız uygulamanın kullanım ömrü uzar ve yapacağınız boya uygulamasından daha iyi sonuç elde edersiniz. Onun için kesinlikle kaliteli boya markalarını kullanmanızı tavsiye ederiz.
Gerekli Malzeme Lİstesi
Konumuza dönecek olursak Tv ünitesi nasıl boyanır öncelikle uygulama için gerekli olacak malzemelerin bir listesini hazırlamanız. Ve bu malzemeleri tedarik etmeniz önceliğiniz olmalıdır. Daha sonra boya uygulamasına başlayabilirsiniz ama önce malzeme listesi hazırlamalısınız.
- Boya
- Astar
- Vernik
- Zımpara
- Macun
- Rulo ve Fırça
- Boyacı Örtüsü
- Kağıt Bant
Eski Tv Ünitesi YENİLEME
Malzemeleri listeleyip satın aldıktan sonra ilk yapmanız gereken boya uygulaması için uygun bir alan belirlemeniz. Daha sonra zemin örtüsünü yere sererek üzerinde rahat rahat uygulama yapma sahası hazırlayabilirsiniz. Boyama yapacağınız mobilyayı bu alana alıp işe tüm yüzeyini hafifçe zımpara yapmalısınız. Sonra tüm yüzeyin tozunu hafif nemli bir bezle almayı unutmayın. Zedelenmiş yerleri macun ile düzeltebilirsiniz.
Eski Tv Ünitesi Boyama
Ön hazırlıkları tamamladıktan sonra astar boya kullanmanızı öneririz. Astar boya nasıl yapılır yazımızı okuyarak daha detaylı bilgi edinebilirsiniz. Astarı tek kat olarak yüzeye uygulamalısınız ve kuruması için uygulamaya 24 saat ara vermelisiniz. Daha sonra uygulamaya kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.
Tv ünitesi nasıl boyanır öncelikle boyama yapacağınız yüzeye yetecek kadar boyayı başka bir kaba alın ve boyanızın inceltilmesi gerekiyorsa önce uygulanabilir bir kıvamda hazırlayın. NOT: Kullanıma hazır boyaları inceltmenize gerek yoktur. Su bazlı boyaları su ile Tiner bazlı boyaları ise tiner ile inceltin.
Tv Ünitesi Nasıl Boyanır
Hazırlama işlemi bittikten sonra önce küçük alanları fırça ile boya uygulayın ve geniş yüzeyleri ise rulo ile rahatlıkla boya uygulayabilirsiniz. Boya uygulamasında önemli olan boyayı yüzeye eşit oranlarda yaymak ve atlama yapmadan tüm yüzeyi eksiksiz boyamaktır.
Boya uygulamasını 2 kat olarak yapmalısınız ve katlar arası kuruma süresini bekleyerek 2 kat boya uygulamasını yapmalısınız. Boya uygulamasını tamamladıktan sonra yüzeyin daha sağlam ve çizilmemesi için üzerine vernik uygulaması yapabilirsiniz. Vernik uygulaması da yine boya uygulamasında olduğu gibi aynı şekilde uygulanır. Vernik uygulamasını tek kat ve ya çift kat uygulama yapabilirsiniz tercih tamamen size kalmış. Soru ve görüşlerinizi yorum yaparak ve ya bizi arayarak iletebilirsiniz. Şimdiden boş şanslar.
yesildekor.com
Boya Badana & Dekorasyon Hizmeti
Boya Badana – Sedef Boya – Dekoratif Boya – İtalyan Boya – Pamuk Sıva – Beton Sıva – Dekoratif Sıva – Cam Sıva – Canlı Sıva – Fonksiyonel Boya – Duvar Kağıdı – Ses Yalıtımı – Yangın Yalıtımı – Su Yalıtımı – İç Dış Mantolama – Çatı – Elektrik – Tesisat – Parke Uygulama Hizmeti Vermekteyiz. 0532 574 86 01
Yeşil Dekor Profesyonel Boya Badana Uygulama Hizmeti
Satış ve Uygulama Desteği İçin>> dekorboyam.com
0532 574 86 01>> yesildekor.com
Ezber Bozan, Kesinlikle Okuması Gereken En İyi Yazılar Ve Yazarları
- Beton Bahçe Duvarı Nasıl Boyanır ve Gerekli Malzemeler
- Boya Badana Nasıl Yapılır İşin Ustasından Öğrenin
- Baskı Boya Nasıl Yapılır Sedef Boya Modelleri
- Köpük Nasıl Boyanır? İşin Ustasından Öğrenin
- Tv Ünitesi Nasıl Boyanır Ustasından Öğren
- Ev İç Kapı Boyama Nasıl Yapılır Ustasından Öğren
- Duvar Çatlağı Nasıl Kapatılır, Kesin Çözüm Önerileri
- Kabarmış Duvar Nasıl Boyanır, En İyi Çözüm Önerileri
- Kabaran Tavan Nasıl Boyanır, En İyi Tavan Boyası Hangisi?
- Amerikan Kapı Nasıl Boyanır, En İyi Kapı Boyası Hangisi?